Vårt mål är att bli ditt självklara val.

Vi är ett tillväxtföretag med många års erfarenhet av legotillverkning av industrikemikalier. Vårt utbud består i industrikemikalier och blandningstjänster. Vi möter daglien ett stort behov av våra tjänster och produkter och vårt utbud ökar i takt med det.

IKPAB – INDUSTRI KEM PRODUKTION AB

Vår styrka är vår expertis, erfarenhet och ansvarstagande för att dagligen tillhandahålla kemikalier till våra kunder och återförsäljare.

Vårt mål är att åstadkomma win-win för båda parter. Att fokusera på mervärdet vi skapar. Vi är stolta över att vara ett av de första bolagen i Sverige att bli certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 enligt den senaste standarden. Det är viktigt för oss som litet bolag inom en bransch som ställer höga krav på miljö och lagefterlevnad att visa att vi tar vårt ansvar och vill verka som en seriös aktör inom vår bransch. Transparens och ärlighet genomsyrar hela vår verksamhet, säger Charlotte Stigen låstberg, VD för IKPAB.

GDPR Policy

Undrar ni hur vi hanterar eran personliga information så kan ni läsa det här i vår Policy GDPR IKP

50 års erfarenhet

Vi jobbar konstant med kvalitetsförbättrande processer och vi håller mycket hög nivå på såväl produkter som tjänsterna vi erbjuder. Anledningen är att vi har knutit till oss över 50 års erfarenhet och produktutveckling inom ett relativt smalt segment; neutralavfettningar och alkaliska rengöringsmedel till tillverkningsindustrin.

Vi ser att vi kan erbjuda våra kunder och samarbetspartner ett stort värde. Att tillsammans med kunder och återförsäljare ta fram kundbehovsanpassade lösningar ger oss en möjlighet att ge värden i form av bättre produkter, säkrare tillverkningsprocesser och längre badlivslängder. Detta ger i sin tur optimeringar av arbetstid, minskad miljöbelastning och minskade destruktionskostnader.

Vi kan även ta fram rengöringsmedel som är anpassade för våra samarbetspartners produkter så att de kan användas tillsammans som en kompatibel enhetslösning.

Vi vill arbeta i nära samarbete med våra kunder och vara lyhörda för vilken service och stöttning som just era tvättsystem/produktioner kräver. Vi kan bistå med provtagning, rådgivning och kunskap rörande rengöringsteknik.

Vår vision är att bli ert självklara val av samarbetspartner när det gäller industrikemirengöring.

Vårt motto är att leverera komplett service. Det innebär att vi du som kund får rätt förutsättningar för effektiv rengöring och
användning av industritvättar. Vi erbjuder även utbildningar, provtagningar och uppföljning, allt för att säkerställa en säker
rengöringsprocess. Till produkterna medföljer även tydliga instruktioner.

Vårt produkterbjudande

  • Avfettningsmedel som är mycket omtyckta av våra kunder på grund av dess effektivitet.
  • Förstärkare som komplement vid mycket hårt nedsmutsade ytor.
  • Tillbehör och underhållsprodukter som förlänger badlivslängden avsevärt för industritvättar.
  • Golvrengöringsprodukter för såväl manuell rengöring som maskinrengöring.
  • Järnfosfatering för användning vid ytbehandling.
  • Kemi för tvätt efter Termisk gradning.

Produkterna är framtagna i vårt egna labb och är kundanpassade för att ge varje kund så bra resultat som möjligt. En fördel för såväl dig som kund som för våra återförsäljare. Vi ger dig en tryggare och säkrare processmiljö.

Som kund hos oss får du

  • Ökad driftssäkerhet i produktionsanläggning genom effektivare produkter.
  • Support och rådgivning kring hur krävande material skall rengöras effektivt.
  • Besparingar i kemikalier, pengar och tid genom optimerad användning av tillbehör och underhållsprodukter.